Phen375 (Φεντεμίνη375)

Το Phen375 είναι ένα πανίσχυρο λιποδιαλύτης που έχει γίνει πολύ δημοφιλής ανάμεσα σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος γρήγορα και με ασφάλεια. Το Phen375 είναι ένα εξελιγμένο χάπια αδυνατίσματος που υπόσχετε να δώσει λύση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας η των περιττών κιλών με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Παρόλο που εκατοντάδες χάπια αδυνατίσματος από όλο τον κόσμο υπόσχονται πως κάνουν το ίδιο, οι δεκάδες αυθεντικές μαρτυρίες χρηστών του Phen375 (μεταξύ αυτών και Ελλήνων χρηστών) που υπάρχουν στο δικτυακό του τόπο, κάνουν το Phen375 να ξεχωρίσει.

Το Phen375 δεν υπόσχετε πως θα χάσετε 15 κιλά σε ένα μήνα, άλλα όσοι δοκιμάσανε το Phen375 δηλώνουν πως χάσανε, κατά μέσο όρο, από 1,3 κιλά έως 2,2 κιλά την εβδομάδα.

Θετικά του Phen375

 • Μειώνει το αίσθημα της πείνας και την κατανάλωση θερμίδων
 • Ενισχύει το μεταβολισμό και αυξάνει το κάψιμο του λίπους
 • Βοηθάει στην διάσπαση του λίπους
 • Εμποδίζει την αποθήκευσει του λίπους
 • Δίνει ώθηση στην ανάπτυξη των μυών
 • Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
 • Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες

Αρνητικά του Phen375

 • Το όνομά του μοιάζει με το Phentermine
Phen375Αγορά Phen375

Πως δουλεύει το Phen375

Για να χάσετε κιλά πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από όσες προσλαμβάνετε. Για να το πετύχει αυτό το Phen375 δουλεύει σε πολλαπλές κατευθύνσεις.

Μειώνοντας το αίσθημα της πείνας, το Phen375 βοηθάει να καταναλώσετε λιγότερες θερμίδες. Το Phen375, σε αντίθεση με άλλα χάπια αδυνατίσματος, όχι μόνο βοηθάει στην διατήρηση του υπάρχον μυϊκού ιστού, άλλα δίνει ώθηση στην ανάπτυξη του. Όσους περισσότερους μυς έχετε τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε.

Επιπλέων το Phen375 μπορεί να βοηθήσει στην διάσπαση του λίπους και στην μείωση της ικανότητας του σώματος να αποθηκεύση το λίπος. Έτσι το σώμα θα κάψει το λίπους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Phen375 συστατικά

Τα συστατικά που περιέχει το Phen375 είναι 100% φυσικά και υπάρχουν στον ανθρώπινο σώμα με φυσικό τρόπο.

 • 1, 3, 7, – Τριμεθυλοξανθίνη (Trimethylxanthine) – Είναι η ουσία που περιορίζει την όρεξη επιτρέποντας να εισάγετε λιγότερες θερμίδες. Η Τριμεθυλοξανθίνη είναι η ουσία που κάνει το Phen375 ένα εξαιρετικό χάπι που κόβει την όρεξη.
 • 1,3 – Υδροχλωρική Διμεθυπεντυλαμίνη (Dimethypentylamine Hydrochloride) – Αυξάνει την θερμογονιδιακή δραστηριότητα του σώματος και ενισχύει το επίπεδα της ενέργειας, Αυτό βοηθάει στην αύξηση του μεταβολισμού και το κάψιμο του λίπους.
 • LongJack Tongkate ALI 50:1 – Αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης βοηθώντας στην ανάπτυξη των μυών σε άντρες και γυναίκες. Μειώνει την ικανότητα του σώματος να αποθηκεύσει το λίπος και αυξάνει το μεταβολισμό.
 • Λ-καρνιτίνη (L-Carnitine) – Τονώνει τη μυϊκή μάζα και βοηθάει στην μετατροπή του λίπους σε ενέργεια.
 • Καψαϊκίνη 1.12 (Capsaicin) – Η Καψαϊκίνη είναι η ουσία που προκαλεί το κάψιμο στην καυτερή πιπεριά. Ο ρόλος της είναι διπλός: αυξάνει με φυσικό τρόπο τη θερμογένεση του σώματος και βοηθάει στην αποτελεσματική απορρόφηση των άλλων συστατικών από το σώμα.

Για να δείτε μια λεπτομερής ιατρική και επιστημονική περιγραφή των συστατικών του Phen375 πατήστε εδώ.

Phen375 παρενέργειες

Το Phen375 περιέχει φυσικά συστατικά που υπάρχουν ήδη στον ανθρώπινο σώμα. Δεν έχουν αναφερθεί επίσημα σοβαρές παρενέργειες από την χρήση του Phen375. Υπάρχουν όμως κάποιες αναφορές για μικρές παρενέργειες από χρήστες του Phen375 σε διάφορα φόρουμ.

Η Τριμεθυλοξανθίνη περιέχει καφεΐνη, για αυτό το λόγω όσοι έχουν ευαισθησία σε αυτήν πρέπει να την αποφεύγουν. Μερικές ενοχλήσεις που μπορεί να προκαλέσει είναι αϋπνία και ταχυπαλμία. Όσιο έχουν ευαισθησία στη καυτερή πιπεριά πρέπει να αποφεύγουν την χρήση του Phen375.

Όπως σε κάθε άλλο συμπλήρωμα διατροφής η φαρμακευτικό σκεύασμα, έτσι και με το Phen375, πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Phen375 αποτελέσματα

Το Phen375 είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος. Σύμφωνα με την RDK Pharmaceuticals, την εταιρία που παράγει το Phen375, μπορείτε να χάσετε από 1,5 έως 2,5 κιλά την εβδομάδα.

Στο δικτυακό τόπο του Phen375 υπάρχουν πολλές αυθεντικές μαρτυρίες χρηστών του Phen375, με πριν και μετά φωτογραφίες και βίντεο, που το δοκιμάσανε και αναφέρουν πως χάσανε ακόμα περισσότερα. Μεταξύ τους θα βρείτε μαρτυρίες και από Έλληνες χρήστες.

Μαρτυρία της Danielle για το Phen375

 

Το Phen375 και το Phentermine

To Phentermine ήταν από το πιο αποτελεσματικό χάπια αδυνατίσματος που υπήρχε στην αγορά για πολλές δεκαετίες. Η κυκλοφορία του απαγορεύτηκε λόγω των σοβαρών παρενεργειών που προκαλούσε.

Η RDK Pharmaceutical δημιούργησε μια μοναδική φόρμουλα που περιέχει τα συστατικά του κάνανε το Phentermine αποτελεσματικό, και αντικατέστησαν αυτά που προκαλούσαν παρενέργειες με άλλα ασφαλή συστατικά.

Η μόνη σχέση μεταξύ Phen375 (Φεντεμίνη – Phentemine375) και Phentermine είναι πως μοιάζουν στο όνομα τους. Η Phentemine δεν περιέχει το γράμμα R από το όνομα του Phentermine.

Είναι νόμιμο το Phen375

Το Phen375 παράγετε σε εγκεκριμένο από το F.D.A εργαστήριο στην Καλιφορνία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό συνεπάγετε πως το προϊόν περνάει από αυστηρούς ελέγχουν που εξασφαλίζουν την υψηλή του ποιότητα, παρόμοια με αυτά των φαρμάκων.

Το Phen375 δεν χρειάζεται έγκριση από το F.D.A καθώς είναι συμπλήρωμα διατροφής και όχι φάρμακο. Το F.D.A δίνει έγκριση μόνο σε φάρμακα και καταχωρεί τα συμπληρώματα διατροφής. Το Phen375 είναι νόμιμα καταχωρημένο στους καταλόγους του U.S.F.D.A.

Το ίδιο ισχύει και στην Ευρώπη. Παρόλο που είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το Phen375 συμπληρώνει όλους τους καινούριους αυστηρούς περιορισμούς που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οδηγίες χρήσης του Phen375

Η συνιστώμενη δοσολογία του Phen375 είναι ένα χάπι την ημέρα. Μπορεί να πάρετε έως 2 χάπια την ημέρα, άλλα αυτή είναι η μέγιστη ημερήσια δοσολογία και δεν πρέπει να την περάσετε.

Το Phen375 δεν είναι απλά ένας λιποδιαλύτης. Για να εξασφαλίσει το μέγιστο αποτέλεσμα η εταιρίας έχει δημιουργήσει μια σειρά που δίαιτες για κάθε κατηγορία ατόμων: για ενεργά και μη ενεργά άτομα, για άντρες και γυναίκες και για χορτοφάγους. Τα χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με το Phen375.

Επίσης έχει δημιουργήσει μια ειδική δίαιτα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με το Phen375.

Phen375 αγορά

Το Phen375 δεν θα το βρείτε σε φαρμακεία στην Ελλάδα, η στην Κύπρο. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από το επίσημο δικτυακό του τόπο, Phen375.com.

Κόστος του Phen375

Η τιμή του Phen375 είναι €54,65/μπουκάλι. Το ένα μπουκάλι περιέχει 30 χάπια και διαρκεί ένα μήνα και τα δύο μπουκάλια κοστίζουν €108,52. Η καλύτερη επιλογή για την αγορά του Phen375 είναι να αγοράσετε 3 μπουκάλια. Η αγορά 3 μπουκαλιών κοστίζει €177,97, άλλα παίρνετε δωρεάν ένα άλλα μπουκάλι. Έτσι η τιμή του Phen375 κατεβαίνει στα €44,49/μπουκάλι.

Η αγορά γίνετε μόνο με πιστωτική κάρτα. Το Phen375 δεν παρέχει την δυνατότητα αγοράς με άλλους τρόπους όπως με αντικαταβολή ή μέσω του PayPal.

Η αποστολή γίνετε μέσο του FedEx η UPS με κόστος €10,94 και €7,81 αντιστοίχως.

Το Phen375 δεν παρέχει δωρεάν μπουκάλια για δοκιμή.

Η παραγγελία του Phen375 μπορεί να γίνει σε πολλές γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Δανέζικα, Ολλανδικά και Γερμανικά. Η τιμές είναι σε δολάρια Αμερικής, ευρώ και λίρες Αγγλίας.

Αποστολή του Phen375

Η αποστολή του Phen375 γίνετε σε διακριτική συσκευασία. Μετά την τοποθέτησης της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο φτάνει ένα μήνυμα που περιέχει το Tracking Number ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε που βρίσκετε το δέμα σας και πότε ακριβώς θα το έχετε στα χέρια σας.

Προσοχή στις απομιμήσεις
Η επιτυχία του Phen375, έχει ανοίξει την όρεξη πολλών απατεώνων που προσπαθούν να κερδίσουν πουλώντας απομιμήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το Phen375. Έχετε υπόψη σας πως το Phen375 δεν πωλείται σε eBay, στην Amazon η σε άλλα καταστήματα. Το Phen375 πωλείται μόνο από το επίσημο δικτυακό τόπο του.

Συμπέρασμα

Το Phen375 είναι ένα ισχυρό λιποδιαλύτη που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Παραγγείλετε αυθεντικό Phen375 εδώ

Άλλες παραλλαγές της ονομασίες του Phen375

phen 375, fen 375, then 375, rhen375, rhen 375, plen375, plen 375, phn 375, phin 375, phien 375, phes375, pher375

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*